недеља, 10. септембар 2017.

ŽENA ME JE TUKLA I TERALA NA SEKS, UMALO MI JE ODGRIZLA PENIS: Ispovest čoveka koji je tužio ženu za SEKSUALNO NASILJE!




















Vlasotinčanin S. N. prvi je muškarac u Srbiji koji je tužio rođenu ženu zato što ga je terala na seks! 

Nesrećni čovek nije mogao da se odbrani od nasrtljive nevenčane supruge koja je čak pokušala da mu odgrize penis

Vlasotinčanin S. N. prvi je muškarac u Srbiji koji je tužio rodjenu ženu zato što ga je terala na seks! Nesrećni čovek nije mogao da se odbrani od nasrtljive nevenčane supruge, a kada je odbio da udovoljava njenim seksualnim zahtevima, ona mu je umalo odgrizla polni organ!
Zbog toga je na kraju S. N. rešio da podnese tužbu protiv žene, ali ju je od bruke i sramote povukao tužbu i pobegao glavom bez obzira od svoje nezajažljive lepše polovine.
– Kada smo počeli da se zabavljamo nisam mogao ni da sanjam šta će me snaći, iako sam znao da moja Stana nije anđeo, jer sam je i sam preoteo od jednog zemljaka iz Pirota – kaže on za Informer.
Njegove muke počele su posle nekoliko meseci, kada je shvatio da ne može da prati Stanin tempo.
– U početku sam bio na sedmom nebu, radili smo “one stvari” non-stop, što meni nije smetalo. Ali onda su na videlo počele da izlaze njene seksualne fantazije . Terala me je na seks u kolima, na njivi, nasred ulice… 
Kad god i gde god bi joj palo na pamet, ja sam morao da budem na visini zadatka. Prvo mi je bilo naporno, a onda se sve pretvorilo u noćnu moru. Jednom dok smo imali seks u kolima, njeni drugari su mi poskidali sva četiri točka. 
Posle toga me je ona ucenjivala da će svima sve da ispriča, ako ne izvršavam njene naredbe. Tako sam jednom posle seksa u njivi morao da idem da joj berem svež paradajz – priča on.
Vrhunac ove ljubavne drame bio je kada je S. N. rešio da raskine sa Stanom.
– Rekla mi je: “Neću više da te maltretiram, ajmo samo jedan seks za rastanak”. Čim sam se skinuo, a ona se zalete i ugrize me za muškost iz sve snage, skoro mi ga otkinula. Bilo je groozno, urlao sam od bolova i istovremeno joj psovao sve živo. A ona mi je samo rekla da su isto prišli svi njeni s kojima je bila – jada se S. N.


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.