уторак, 12. септембар 2017.

PERVERZNA DARA BUBAMARA: Pevačica otkrila šta sve radi u seksu!





















Pevačica Dara Bubamara voli da otvoreno priča o svemu, a sada je bez dlake na jeziku priznala da je veoma perverzna u krevetu.


Iako su njene porno slike koje su procurele u javnost, privukle ogrmnu pažnju, Bubamara tvrdi da je ona u krevetu još nestašnija.

- One malo bezobraznije slike koje objavljujem na društvenim mrežama nisu ništa kakva sam inače. Mnogo sam slobodna i perverzna. Drago mi je što moja ljubav uživa u meni kakva sam zaista. 

Među nama nema ljubomore, nema ničega, sigurni smo u sebe, ne opterećujemo se. Briga nas šta drugi komentarišu, radimo onako kako želimo, samo da budemo srećni. Tako je i u seksu, radim bukvalno sve, samo da moj frajer bude zadovoljan. Bitno je da njemu bude lepo. Toliko uživamo u ljubavi da me boli uvo za sve - izjavila je Dara a onda dodala da nastaoji da neke privatne stvari sačuva za sebe.

- Privatnost treba držati samo za sebe. Zasad dobro prikrivam svoj ljubavni život, nadam se da će tako i ostati. Ne treba baš sve iznositi u javnost. Neke stvari ipak treba sačuvati, radi sopstvene sreće i mira - rekla je pevačica.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.