уторак, 12. септембар 2017.

(FOTO) FOLK PEVAČ IMA OZBILJNIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Đani završio u bolnici zbog trovanja!





















Radiša Trajković Đani je završio u bolnici zbog infekcije i trovanja organizma! Folk pevač se nedavno posekao na neki lim na nastupu i tada su počeli problemi


Đanijeva supruga Slađa kaže da je stigao kod lekara u poslednji čas.
- Sve je počelo pre dve-tri nedelje kad se povredio na nastupu u Bihaću. Posekao je ruku na neki lim. Nije mu izgledalo da je toliko opasno, pa zato i nije išao kod lekara. Međutim, pre desetak dana je počeo često da dobija temperaturu, mnogo ga je bolela ruka. 

Ma, nije mogao da se kreće koliko ga je sve slomilo. Dobio je jaku infekciju i trovanje čitavog organizma - priča nam pevačeva supruga i dodaje da je Đaniju posebno bilo teško na 18. rođendanu njegovog sina:
- Za punoletstvo sina je jedva izdržao na nogama. Nije bio dobro, ali je to moralo da se odradi. Sad za vikend mu je bilo katastrofa, pa me je zvao da mi kaže da mu nađem doktora jer više ne može da izdrži. 
Išli smo kod infektologa, reumatologa..., kod svih koji su mogli da pomognu. Nažalost, ispostavilo se da je sve od tog lima, da se infekcija pojavila i proširila jer nije primio odmah tetanus kada se posekao. Lekari ne znaju koliko će morati da ostane na lečenju. Sve vreme prima infuzije. Ma, samo da je izvukao živu glavu.
Uprkos ozbiljnim tegobama, Đanija vedar duh nije napustio.
- Familijo, mora to da bude dobro! Samo, moram da slušam lekare sad. Ne smem ni da pisnem. Žena je tu sa mnom sve vreme, vodi računa o meni kao da sam bebica. Preguraću sve ovo, pa nastavljamo sa partijanjem - rekao nam je kroz smeh Đani.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.