среда, 15. фебруар 2017.

EROTSKE ISPOVESTI

Otključavam stan, otvaram vrata. Mrkli mrak je. Tek na dnu hodnika, na poslednjim vratima onima za dnevni boravak se nazire svetlo u procepu između poda i vrata. Krećem polako kroz hodnik, osećam miris cigarete. Otvaram vrata dnevnog boravka. Ona sedi u fotelji, prekrštenih nogu, obučena samo u njegovu staru košulju. U jednoj ruci cigara, a u drugoj čaša vina. Gleda me, a zatim povuće dim i onako ga provokativno gledajući u stranu ispusti. Kakva porno scena, urezana na vrh mojih sex fantazija u mozgu.
Dolazim do police sa starim gramofonskim pločama te uzimam onu omiljenu njenog pokojnog supruga. Puštam ju da lagano svira dok si sipam single malt u čašu. Prilazim joj polako, gasi cigaru i prvobitno prekrštene noge počinje širiti. Radi to polako, onako senzualno, te njene snažne butine počinju otkrivati za mene najveću njenu dragocenost. Pogled mi pada na njenu lepo uređenu pickicu, sa lepim smeđim grmićima centimetar iznad klitorisa.
Otpij viski na iskap, te joj se približim i dam poljubac dok su mi usta puna viskija. Sleva joj se pod bradu niz vrat, između sisa, solidne četvorke, po košulji, preko pupka, te na kraju do smeđeg grmića.
Otkopčavam kaiš, pa prvo dugme farmerki, a onda . Vadim kurac i stavljam ispred nje, onako polu ukrućenog, rumenog glavića …
– Ponudi se – kažem joj.
Otpije gutalj vina, odloži čašu na sto kraj fotelje te ga uhvati za koren i počme drkat. Dok ga nežno drka, gleda me u oči, oblizuje usne, a onda stavlja glavić u usta. Tu naš kontakt očima prestaje, jer ih je zatvorila u trenutku kad ga je stavila u usta. Dok ga drka u korenu, glavić koji joj je u ustima oblizuje jezikom, čas u smeru sata, čas obrnuto, pa onda onako slobodnim pokretima. Zatim joj ga lagano počinjem nabijati u usta. Prihvata to, te ga počinje žešće drkati. Te naše igre traju koju minutu, a onda ga vadi iz usta, diže se iz fotelj
e, prima me za vrat te pokušava primaknut k sebi. Znam šta želi, želi da me poljubi, da mi da jedan vlažni poljubac, želi da okusim vlastite sokove. Prihvačam, te joj se približavam. Ljubimo se, te osječam sokove sopstvenog kurca u ustima. Obožavam to!
Sada ja sedam u fotelju, a ona pada na kolena. Palim cigaru dok mi ona daje čašu single malta. Pada na kolena ispred mene. Da, pušit će ga opet, igrat se sa njim, mojim macanom. Oblizuje ga od jaja, preko korena do glavića, a zatim pokušava jaja staviti u usta, pa ih liže, pa opet dolazi do glavića. Sisa ga, liže, pa drka dok ga oblizuje …
– Podigni malo noge, isprci se! – Gotovo mi naređuje.
Znam da će mi sad lizati dupe. Prislonila je svoj valžni jezik na moju rupicu, te poćela lickati. Prvo polako, a onda sve brže i brže, pa onda ukruti jezik i pokušava da ga zabiti u moj čmar. Ne ide joj te ga prstima rastvara. Sad ga može ubaciti, sam me može ‘jebati’ jezikom. Nabija ga u moju rupicu, pa liže, pa opet nabija, te onda zabija prst i počinje me jebati kažiprstom.
Ne mogu to više izdržati, te ustajem i postavljam ju u pseći položaj. Prislanjam glavić na njenu picku. Kružim po njenom otvoru, a onda ga silovito nabijam. Nema labavo, zabijam ga iz sve snage, dok ona stenje. Hvatam ju za dugu smeđu kosu i pokušavam ga nabijat još žešće. Stavlja ruku na usta da prekrije stenjanje. Moja dama ne želi da je susedi čuju.
– Joooos mmmaloooo, jossss malo, svršššitt ćuu! – Progovara kroz ječanje.
I ja sam pred vrhuncem, pokušavam ga odložiće, ali ne uspevam. Totalno ludim u trenutku kada se počme trest. Svršava, trese ju orgazam. Svršavamo zajedno. Punim njenu vrelu piekicu. Tempo mi pada, ali ga pokušavam održati koliko – toliko. Osećam kako mi svaka kap koja izađe iz mene uzima snagu. Ne predajem se, nastavljam i dalje. Ona pada na laktove, onako izmorena. Nastavljam i za nekoliko minuta opet svršavam. Ispaljujem još nekoliko metaka u nju, a onda onako oznojano vadim kitu iz nje i padam na krzneni tepih.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.