уторак, 22. август 2017.

Jela BELI LUK svaki dan na PRAZAN stomak! Evo šta joj se dogodilo sa organizmom nakon mesec dana!




















Beli luk je najmoćnija namirnica pogodna za naše zdravlje, a ako ga jedete svaki dan na prazan stomak učinit će čuda za vas i vaše telo!

Infekcije i upale bilo koje vrste mogu se sprečiti i izlečiti konzumiranjem belog luka. Konzumiranjem belog luka na prazan stomak pored toga što će pomoći da se borite protiv artritisa, uspešno će vas osloboditi i bolova.
Poznat je i slučaj jedne žene koja je imala problema sa visokim krvnim pritiskom. Odlučila se da proba metodu konzumiranja belog luka svaki dan prije prvog obroka.
Ako se pitate zašto baš na prazan stomak, razlog je što na taj način ništa drugo u želucu se neće mešati sa belim lukom i asimilacirati njegove hranjive materije.
Ovo se na kraju ispotavilo kao najlakši način za održavanje krvnog pritiska pod kontrolom. Idealno je što uzimajući beli luk na ovaj način nema nikakve nus pojave kao što je slučaj sa lekovima koje kupujemo.
Belu luk stvarno je čudesan i čuva nas od infekcije gljivica, bakterija, bradavica i svih ostalih bakterijskih infekcija. U slučaju da imate neku od ovih infekcija, uzmite beli luk jednom dnevno i osećaćete se mnogo bolje u roku od par dana.
Beli luk je koristan i za pluća, te pomaže u prevenciji i lečenju respiratornih organa, sprečava upalu pluća, kašalj, bronhitis.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.