петак, 14. септембар 2018.

Ubjedjivali su ga da je totalno lud, ali sada je na putu da postane milijarder!


Izgubljeni grad Trellech:
Ljubitelj historije potrosio je njegovu životnu uštedu od 50 000 Eura kako bi kupio polje – tada se ispostavilo 



spektakularno kada ga iskopa da otkrije ostatke srednjovjekovnog grada.Obožavalac historije , koji je potrošio svoju uštedu od 50 000 Eura u kupovinu polja, jer je verovao da je skriveno blago ispod zemlje, dokazano je odmah nakon iskopavanja izgubljenog srednjevekovnog grada.  

Stuart Wilson je kupio parcelu od 4,6 hektara u Južnom Velsu prije više od jedne decenije, jer je vjerovao da je veoma značajan u historiji Normana.Sada , dvanaest godina kasnije, 37-godišnjak je dokazao i otkrio  tu lokaciju kao drevni industrijski grad Trellech u Južnom Velsu . 

Grad, koji leži između Monmuta i Trelleka, veruje se da datira iz 13. vijeka i smatra se da je bio dom oko 10.000 ljudi, uključujući i Normana lordova de Clare porodice, koja je koristila to mjesto za masovnu proizvodnju gvožđaDo sada su g. Vilson i njegovi volonteri otkrili ostatke dvorca s dvije velike dvorane i dvorištem , ograđeno zidovima i masivnim okruglim tornjem.U sklopu kompleksa manastira, grupa je otkrila nekoliko različitih soba s kaminom . 

Volonteri su takođe pronašli bunar, u kome su otkrili gotovo neosteceni srednjovekovni metalni lonci, drvene predmete i dijelove kožnih cipela.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.