понедељак, 18. септембар 2017.

EVO KAKO ZAVESTI I NAJZGODNIJE DEVOJKE: Ovo stvarno funkcioniše



















Ako ste se ikada zapitali koji su najbolji načini kako pristupiti djevojkama i kako ih propisno zavesti, imamo par odličnih savjeta za vas! 



U današnje vrijeme djevojke i žene od muškaraca očekuju više pažnje i više truda prije nego što će s vama krenuti u razgovor, a kamoli u krevet. Potrudite se momci, ovo nije zafrkancija. 


Kad sljedeći put naletite na djevojku koja će vas očarati istog trenutka kad ju ugledate, poslušajte i primijenite ove savjete i ishod zavođenja možda bude pozitivan! Postoji puno faktora koje ne možete kontrolirati, poput njenog raspoloženja, količine alkohola u krvi ili činjenice da je upravo proživjela loš dan, ali to nije izgovor da se ne potrudite. Osnovno je da budete karizmatični, kulturni i da imate dobar smisao za humor. Uz to, primijenite ovih deset savjeta i možda vam se posreći!
Počnite s laganim zadirkivanjem




Najvažnija stvar kod zavođenja je dobar smisao za humor koji se direktno odnosi na zadirkivanje! Kad pristupite razgovoru, najvažnija stvar je da joj okupirate pažnju. Ako postoji nekakva hemija među vama, to neće biti problem. No ako je djevojka lošijeg raspoloženja, lagana zafrkancija će ju brzo nasmijati i s dobrim forama će brzo ući s vama u razgovor. Budimo iskreni, svi mladi ljudi koji izlaze u grad došli su upoznavati nove ljude i dobro se zabaviti. Vi ste taj koji to mora omogućiti! 


Nemojte ju jako zadirkivati i pripazite da ne pretjerate. Morate joj biti zanimljivi, ali također morate ostaviti dojam i ozbiljnog muškarca. Nakon par minuta zafrkancije, pređite na malo ozbiljnije razgovore. Morate joj dokazati da ste staložen i odgovoran lik koji se može s njom zafrkavati i ozbiljno razgovarati cijele noći. Ako želite samo avanturu za jednu noć, neka sve ostane na zafrkanciji.


Smješkajte se, ali s dozom zloće
Iz nekog nama nepoznatog razloga, djevojke širok smiješak smatraju ne baš toliko privlačnim! Puno uspješniji ćete biti ako ćete imati mali smiješak s dozom zločestoće! U studiji na OkCupid stranici, muškarci koji su na profilnim slikama imali zlobni osmjeh puno su bili privlačniji ženskim korisnicima! Neki muškarci imaju urođenu dozu “zločestog dečka” na koje djevojke padaju, o čemu više pročitajte u članku 5 stavova zločestih dečki koje ste već trebali usvojiti! Ako vam nije neugodno, vježbajte pred ogledalom i usavršite svoj zločesti osmjeh, no pripazite da ne ispadnete ko nadrogiran Jocker iz Batmana.
Imajte originalne komplimente!


Djevojkama je već pun kufer blesavih i neoriginalnih uleta koje im svaki muškarac u prolazu dobacuje. Ako želite biti posebni, smislite svoje nekakve fore i ne govorite ih nikome! Zaboravite na hvaljenje njezinog smješka ili očiju, to je stvarno pretjerivanje. Udijeliti kompliment djevojkama nije jednostavno, morat ćete se malo potruditi i saznati malo više o njoj prije nego uletite s konkretnim udvaračkim forama. Skromnost i šale na vaš račun su svakako dobrodošle!
Sjećajte se malih stvari


Muškarac koji obarača pozornost na detalje i koji se sjeća malih stvari uvijek će biti uspješniji od ostalih frajera koji glume face. Djevojke doista žele imati muškarca koji pazi na svoju djevojku i koncentriran je na njezino ponašanje, ali i na njezin izgled. Ako tijekom večeri ona spomene nešto vama zanimljivo, nakon neke teme vratite se na tu prijašnju i upitajte ju više. Ona će cijeniti što ste pažljivi i što ste drugačiji od drugih udvarača.
Dajte joj prostora


Kad se muškarci krenu udvarati djevojci, obično pretjeraju u jednoj stvari. Razgovor s djevojkom ne mora trajati cijelo večer da bi vaše udvaranje bilo uspješno! Morate joj dati malo prostora i pustiti ju da se zainteresira za vas. Kad shvatite da ste ostavili ekipu za šankom, vratite im se. Ispričajte se djevojci i zahvalite na lijepom razgovoru, napomeni da sad se morate vratiti momcima jer ste im obećali donijet piće. 


Djevojka će iz toga zaključiti da ste sigurni u sebe, da ste dovoljno samopouzdani i da cijenite prijateljstva. Nitko ne kaže da se kasnije kroz dvadesetak minuta ne možete vratiti ili da se nećete naći u nekom drugom kafiću. Naravno, kad se odmaknete, bacite tu i tamo pogled i neki zločesti smiješak i snimajte njene reakcije. Ako će vas pogledavati, u igri ste!

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.