среда, 20. септембар 2017.

ČUDO U RUMUNIJI: Propakala ikona SVETE PETKE! Pogledajte snimak i PODELITE dalje! (VIDEO)





















Trgovište, Rumunija: U ponedeljak 19. juna 2017. godine u popodnevnim časovima verni pravoslavni narod koji se zatekao u crkvi koja se nalazi u istorijskim delu grada Trgovišta, primetio je suze na ikoni Prepodobne Mati Paraskeve – Svete Petke.


Vest o mirotočenju brzo se proširila među vernicima koji su pohitali na poklonjenje ovoj čudotvornoj ikoni pred kojom kleče i stari i mladi i zdravi i bolesni ljudi. Sveštenik koji rukovodi ovom crkvom izjavio je da je ovo već treći put kako se na ikoni Svete Petke pojavljuju suze.
On je istakao da je ova ikona plakala dva puta do sada kada je pravoslavna crkva prolazila kroz velika iskušenja, a sada je ponovo počela da plače pozivajući nas na kolektivno pokajanje.
Slučajno ili ne, dva dana posle ovog čuda, pala je vlada Rumunije čime je označen početak krize u ovoj zemlji. Vernici u kolonama pristižu, plačući celivaju ikonu moleći se za ozdravljenje i spasenje.
Vest o najnovijem čudu proširila se i van Trgovišta zahvaljujući društvenim mrežama, pa se očekuje još masovniji dolazak pravoslavnih hrišćana na poklonjenje svetiteljki koja je veoma poštovana ne samo u Rumuniji u kojoj se nalaze njene mošti, već i širom vaseljene.
POGLEDAJTE VIDEO:

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.