недеља, 3. септембар 2017.

AKO ŽELITE VIŠE USPJEHA KOD ŽENA ONDA SE DRŽITE PRAVILA 48 SATI



















Samopouzdanje je vrlo seksi za devojke. Autorka knjige za žene R. Don Steele i sama je napisala kako žene ne vole muškarce koji izgledaju kao da će pobeći ako krene tučnjava, već one koji izgledaju kao da su tu da štite i porodicu.

Jednostavno rečeno, ako želite osvojiti devojku, pokažite vašu uverenost da ste vi muškarac za nju i da ste spremni biti tu za nju. Nije da trebate započeti tučnjavu, već morate izgledati da imate dovoljno veliko samopouzdanje da je završite.
Kako baš svi nemaju taj zastrašujuć pogled u licu, potrebno je malo vežbanja kako bi ispravili svoj guard prema van. Zato smo pripremili 8 jednostavnih saveta koji će vam podići samopouzdanje blizu devojaka.
1.Hod
“Žene će vidjeti vaš hod kroz prostoriju” kaže Steele. Nema vam druge nego da poradite na vašem držanju kada hodate. Morate izgledati kako da vam je stvarno stalo do izgleda, a ne kao da vam je baš danas najgori dan na svetu. Jedan od bitnih saveta– usporite vaš hod. Ljudi puno samopouzdanja ne trčkaraju kroz prostoriju. Bitno je da ne pomešate geganje bez cilja i lagane šetnje.
2. Gledajte je u oči
Ako vam gledanje u njene oči predstavlja problem i radi toga postanete nesigurni u sebe, gledajte je u usta kada govori. Ona neće znati razliku.
3. Primite kompliment
Ako vam ona kaže kako joj se sviđa vaša frizura, budite kul i prihvatite kompliment smeškom i jednostavnim “Hvala”. Nije potrebno da se odmah razveselite i počnete ispitivati zašto joj se sviđa frizura i priča iz proslosti vaših frizura iz mladosti.
4. Pravilo 48 sati
U slučaju da vam je devojka dala broj, javite joj se u roku 48 sati. Ako prekoračite to vreme, verojatno će misliti da ste se prestrašili ili se jednostavno igrate srednjoškolskih dopisivanja.
5. Skrivajte negativnosti
Kada pričate o sebi, držite se pozitive. Držite se vaših prednosti i pričajte o onome što volite.
6. Pravilno sednite
Uvijek sednite tako da ste pod kutem od 90 stupnjeva prema njoj. Ako ste u restoranu, sednite prvo mjesto do nje, ne preko nje. Okrenite se uz kuka prema njoj.
Devojke ne vole direktan pristup, dok bi im se vaše otvaranje ispred nje moglo tako činiti. Pravi samopouzdani muškarac bi trebao dati tu slobodu devojkama, neka one odluče kada će se okrenuti prema njemu.
7. Budite direktni
Ako je želite otpratiti kući, recite to, a ne da izmislite neki glupi razlog i onda hodate pored nje kao mumija. Ako je poželite poljubiti, to učinite. Nemojte pitati je ćete emocionalni trenutak pretvoriti u spoznaju da ćete je poljubiti, što opet i nije tako dobro.
8. Slavite njen uspeh
Samopouzdan muškarac se ne boji uspeha suprotnog pola. Upravo sada je sve više uspešnih žena koje jako dobro znaju što žele. Ako pričaju s tobom, onda sigurno postoji razlog zašto su vas odabrali i vaše samopouzdanje bi trebalo biti na vrhuncu.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.