недеља, 27. август 2017.

Sestre su 1975. otišle po parče pice i nisu se vratile: Sada se desio preokret!




















Dvadeset petog marta 1975. sestre Katherine i Sheila Lyon iz Merlienda otišle su u šoping centar “Wheaton Plaza” da pogledaju uskršnju izložbu i kupe parče pice, poslije čega im se gubi svaki trag, a važni novi detalji o neriješenom slučaju objavljeni su jučer na konferenciji za štampu.

Sestre Katherine (10) i Sheila (12) trebalo je da se vrate do četiri poslije podne, ali pošto ih nije bilo, majka je pozvala policiju i organizovana je velika potraga. Tokom četrdeset godina policija je prikupila više od 2.000 indicija, ali nijedna nije potvrđena.
Policija je jučer iznijela najnovija saznanja o otmici djevojčica i označila 58-godišnjeg osuđivanog sek*ualnog prijestupnika Lloyda Lee Michaela Welcha kao jednog od saučesnika u njihovom nestanku.
Welch, koji je još prošle godine osumnjičen za otmicu djevojčica konačno je 10. jula ove godine zvanično i optužen, a suočava se s optužbama za ubistvo prvog stepena. Welch je bio osuđivan zbog sek*ualnog zlostavljanja djevojčica u Južnoj Kaliforniji, Delaveru i Virdžiniji i bio je u “Wheaton Plazi” tržnom centru istog dana kada i sestre Lyon.
Policiji je rekao da je zajedno s njima izašao iz tržnog centra i da je kasnije vidio strica kako sek*ualno uznemirava djevojčice. Poslije toga ih navodno više nikada nije vidio. Nagovještaj koji je možda najviše obećavao potekao je od svjedoka koji je rekao da je vidio dvije djevojčice koje liče na žrtve, vezane u automobilu tipa karavan. U toku je istraga velike porote, a policija traga za tijelima.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.