петак, 28. јул 2017.

Vanimy vs. Marija: Kako je Marija Žeželj postala najomraženiji jutuber na Balkanu?




















Mariju Žeželj sa punim pravom možemo nazvati jednom od najpopularnijih tinejdžera sa naših prostora.



 Ova ambiciozna devojka je sa samo 17 godina vlasnica kanala od preko 400 hiljada suba, prošle godine je objavila svoju prvu knjigu  Moj slatki život, oprobala se i kao glumica kada je pozajmila svoj glas u animiranom filmu Mali šef, gradi uspešnu karijeru kao model, a nedavno je postala i pevačica čuvene Universal muzičke kuće.

 Nije ni čudo što je Maki sakupila veliki broj fanova, ali zbog nedavne drame sa popularnim jutjuberom Vanimyjem, brzo je postala, možda i najomraženiji jutuber na Balkanu.
Sve je počelo kada je pre dve nedelje Vanimy objavio klip o utiscima BTF-u. Mladi jutjuber je u klipu iskomentarisao ponašanje svojih kolega i tom prlikom isprozivao Mariju, ističući da je arogantna i uobražena.
Kako Vanimy iz dana u dan sakuplja sve više fanova, njegova takozvana Vanimy armija je preplavila Marijine društvene mreže komentarima u kojima podržavaju Alena a nju prozivaju.
Nakon ovog, usledili su i klipovi u kojima proziva Marijine fanove i klip u kojem izražava mišljenje o jutuberima koji koriste svoje kanale kako bi postali pevači, a potom zaboravljaju odakle su došli. U tom klipu je imenovao Mariju i Gasttozza.
Pogođena negativnim komentarima koje dobija svaki dan, Marija je snimila emotivan video u kojem objašnjava da se jeste promenila, ali na bolje. Dodaje da joj je neizmerno stalo do fanova i da joj teško pada to što su mnogi promenili mišljenje o njoj. Iako je na samom početku videa naglasila da je odlučila da snimi ovaj klip zbog negativnih komentara koje dobija isključivo od svojih fanova, a ne od klasičnih hejtera, mnogi su ubeđeni da je Maki klip snimla zbog Vanimyja i njegovog videa.




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.