петак, 14. јул 2017.

UŽASNI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Monstrum davio sina na groblju, poluživog ga bacio majci pred noge! DETE UMRLO OD NAPRSNUĆA LOBANJE!
























Policija je, kako saznajemo, došla do saznanja da je monstrum Marko Nikolić započeo krvavi pir na Banjici, i to na lokalnom groblju, gde se pretpostavlja da je najpre odveo sina. Sumnja se da je upravo na tom mestu pokušao da zadavi svog sina.


- Iz zasad još uvek nepoznatih razloga on je dete najpre gušio rukama na banjičkom groblju i kad je pomislio da je dete mrtvo, krenuo je ka Centru za socijalni rad u Rakovici.

Međutim, mališan je verovatno bio u nesvesti i tako poluživog bacio ga je majci pred noge. Nesrećnom mališanu tada su naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo - objasnio je naš izvor i dodao da je, prema prvim informacijama, ubijena žena imala preko 50 uboda nožem po celom telu.

Prema njegovim rečima, Nikolić je probleme pravio i zaposlenima u Centru za socijalni rad, a neki od njih su ga i prijavljivali.

- Neke radnike je pratio, neke „postrojavao“ kada dolazi, sa takvim izgledom i ponašanjem kakvo je imao, u zavisnosti od raspoloženja, nekim ljudima s kojima je bio u kontaktu uterivao je strah u kosti - objasnio je naš dobroobavešten sagovornik.

Podsetimo, Marko je viđao dete i predavao ga u prostorijama Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je doneo onesvešćenog, a 

Maja je potrčala da spase sina
U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobegne. Međutim, posle dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

Jednoj radnici je odsekao prst, a drugom je isekao lice, posle čega je uhapšen.

Sestra Branislava: Prijavljivali smo, niko nije reagovao

"Detetu je pričao do poslednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku"

Ona je sa sestrom platila prošle godine veštačenje u "Lazi Lazareviću", gde je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.