субота, 29. јул 2017.

Stiže NAJJAČI TROPSKI UDAR u Srbiju: RHMZ upozorava, ovo će biti najtopliji dani (FOTO)






















U Srbiji će danas i sutra biti pretežno sunčano i toplo, a kasno popodne i uveče na zapadu se očekuje lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. 


U Beogradu nakon umereno oblačnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren, sredinom dana i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C
































Prema prognozi za narednih nedelju dana od ponedeljka će biti pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 stepeni, samo se u nedelju posle podne i uveče ponegde uz jači razvoj oblačnosti očekuje ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, naročito na zapadu i jugozapadu Srbije.
U košavskom području od nedelje do srede duvaće i umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno i sa olujnim udarima.
Maksimalna temperatura u nedelju biće od 30 do 35°C, dok se sledeće sedmice očekuje maksimalna temperatura uglavnom od 32 do 38°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće malo svežije

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.