недеља, 5. март 2017.

PRAVI MUŠKARAC NE PRESKAČE ŽENSKO ZADOVOLJSTVO: 3 isitne o SEKSU koje morate znati!
























Pravi muškarci ne preskaču žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, i znaju da je ono ključno za dobar seksualni život oba partnera. Ovo su

Korak 1: Opuštanje
Statistika pokazuje da samo 11 posto žena doživljava orgazam prilikom prvog
seksa s partnerom, za razliku od 67 žena koje isto postižu nakon šest meseci veze. Ovaj podatak ne čudi seksologe koji tvrde da je za doživljavanje ženskog orgazma najvažniji njihov mozak, odnosno razina opuštenosti koju osećaju s partnerom.
Većina žena ima neku vrsta kompleksa vezanih uz telo, zbog kojih se ne može opustiti u spavaćoj sobi. Zato je važno razoružati ženu iskrenim komplimentima i divljenjem prema njenom telu.
Rečenice: Obožavam tvoje bokove, guzu, noge, kožu, usne, kosu... (dopunite po individualnim preferencijama) dobar su početak.
Ako žena insistira na ugašenim svetlima, poslušajte njene želje, jer će se tako osećati zaštićenom i sigurnijom. Duga predigra s mnogo maženja i ljubljenja takođe će pomoći, a napetosti ćete se rešiti ako zavođenje započnete dugom masažom celog tela.











Korak 2: Pritiskanje pravih tački
Čak 67 posto žena priznaje da je barem jednom u životu lažirala orgazam. Pritom je 78 posto žena to učinilo kako bi izbegli razočaranje partnera, 47 posto jer je želelo usrećiti partnera, a 25 posto jer partner nije znao što radi.
Poznavanje ženskog tela je imperativ u zadovoljavanju. Zato seksolozi potiču žene da samostalno otkrivaju stvari koje ih pale tokom masturbacije (te iskreno priznaju te okidače svojim partnerima), a muškarce se potiče da samostalno istraže te 'gumbe' zadovoljstva tokom predigre.
Ženske erogene zone se prostiru sve od vrata i potiljka preko grudi i vagine do unutrašnje strane bedara do nožnih prstiju, a tačke se 'aktiviraju' nježnim dodirivanjem i stiskanjem, lizanjem, sisanjem te grickanjem.¨ 











Korak 3: "Manipulacija" klitorisa
Činjenica 1: Većina žena ne može dostići orgazam samo kroz penetraciju.
Činjenica 2: U ženskom klitorisu se nalazi čak 8 000 živčanih završetaka. Adekvatna stimulacija klitorisa najbolji je i najjednostavniji put do ženskog orgazma.
Iako se većina i oblik klitorisa razlikuje od žene do žene (kao i omiljeni način dodirivanja), većina uživa u kružnim pokretima prstima i jezikom.
Žestoko ubadanje jezikom po sredini klitorisa nije ugodna pojava i neće ženu dovesti do brzog zadovoljstva. Stručnjaci umesto toga preporučuju nežno istraživanje ženskog polnog organa koje uključuje izmenu mokrih poljubaca po vrhovima bedara, preponama, klitorisa, te paralelna čulna istraživanja s prstima i/ili igračkama za odrasle. Povrh svega važno je birati seksualne poze u kojima je klitoris na dohvat ruke odnosno one koje omogućavaju paralelnu stimulaciju ženskih erogenih tačaka.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.