субота, 4. март 2017.

ISPOVEST PROSTITUTKE: Oženjeni dolaze u 7 ujutru, najbolji orgazam doživljavam sa DEBELIM MUŠKARCIMA
























Jedna australijska prostitutka iz Sidneja iskoristila je Redditovu sekciju AMA (Ask me anything - pitaj me bilo šta) za iskrenu ispovest o svojoj dugogodišnjoj karijeri.
Aanonimna 25-godišnja žena otkrila je da zarađuje 550 dolara po satu i da se ovim poslom počela baviti u kasnim tinejdžerskim godinama, u jednom
ekskluzivnom bordelu.
Bajkeri, sportisti i starci
Do sada je spavala s više od 1100 muškaraca, među njima su bili brojni sportaši i bajkeri, a najstariji je bio žrtva Holokausta. Nikad ne pristaje na incestuozne uloge jer ima braću i to joj je odbojno.
Irci ne dolaze u obzir
Nije izbirljiva, ali ima jedan uslov: Irci na njene usluge mogu zaboraviti! 2014. napustila je bordel i krenula u solo vode, a zatim doživela nervni slom i napustila prostituciju na devet meseci.











Nije fatalna žena
„Muškarci mi najčešće kažu da sam slatka“, otkrila je i priznala da je više tip devojke iz susedstva nego fatalna zavodnica.
Kada dolaze oženjeni?
„Suša“ vlada od 23. novembra do 21. januara, jer je to vreme ionako tiho u seks industriji – muškarci su tada s porodicama. Zadovoljna je s mušterijama koje ju dobro plaćaju jer su muškarci pristojni i darežljivi, a najčešće je posećuju Evropljani, Azijci i Indijci.
Ova devojka već u rano jutro mora biti spremna jer oženjene mušterije dolaze uglavnom u 7 ili 8 ujutro.
S nekim mušterijama i ona uživa
Kaže da je mit da prostitutke ne doživljavaju orgazam. Najbolji su oni s punijim muškarcima, dok je ona na vrhu.
„To je tajna ove industrije“, otkriva devojka čiji roditelji znaju da se okušala u prostituciji, ali samo mama zna da se tom pozivu i vratila.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.